Piratpartiet=ett vänster-parti

En röst på Piratpartiet i EU-valet är en röst för vänsterextremismen. En röst för de svartklädda, maskerade vandaler som ibland drar genom våra städer.

Det är säkert många borgerliga sympatisörer som i sin besvikelse över regeringens hantering av FRA, IPRED osv tänker rösta på Piratpartiet. Och visst är de etablerade partierna förtjänta av kritiken. Integritetsfrågorna har hanterats dåligt.

Är enda syftet att ge etablissemanget en känga oavsett konsekvenserna så är de väl fortfarande ett alternativ men för den som tänker det allra lilla minsta på vad partiet i övrigt kan tänkas arbeta för och använda sina resurser till så är det tvärstopp. Åtminstone om man är demokrat med borgerliga värderingar.

Efter att ha läst Lundagård är det enkelt att säga: Aldrig Piratpartiet!

Andranamnet på Piratpartiets lista har enligt flera opinionsmätningar en chans att komma in. Amelia Andersdotter läser i Lund och intervjuas i senaste numret av studenttidningen Lundagård. På frågan vad hon skall göra med alla pengarna (det är ju ett enormt lyft från att leva på studiemedel) säger Amelia att hon funderar på att skänka bort en del.

Jag har ganska många saker jag skulle vilja donera till utöver Piratpartiet och Ung Pirat.
Som vadå?
– Attac tycker jag gör mycket bra

Amelia 2.0

%d bloggare gillar detta: