Kluvna känslor

I dag hade Sverigedemokraternas Ungdomsförbund bokbord på Vipan. Det är egentligen inte värt att skriva om, att politiska partiers ungdomsförbund samtalar med elever på våra gymnasieskolor är helt normalt och något alla gör. Normalt uppmärksammas det inte av media heller.

Att SDU får en sådan uppmärksamhet beror förstås på de demokratins dödgrävare i form av olika vänstermobbar som drar runt och saboterar yttrandefriheten. Det är beklagligt eftersom SDU får uppmärksamhet för att de är hotade, förföljda och det är synd om dem. I stället borde det skrivas om deras politik och argumenten emot dem.

I dag blev det däremot samtal med elever av två orsaker. För det första fanns polisen på plats och försvarade demokratin. Bra men trist att det skall behövas. För det andra orkade tydligen (enligt media) inte ung vänster masa sig dit förrän mötet pågått en hel timme.  Deras syfte med att komma trots att de saknade tillstånd vet vi inte eftersom de avvisades men man kan ju undra.  Bra gjort polisen!

Massiv polisbevakning Vipan – Lund – Sydsvenskan – Nyheter dygnet runt.

Annonser
%d bloggare gillar detta: